Zijn getuige staat op om de huwelijksceremonie te onderbreken. De bruidegom staat versteld nadat hij het volgende doet...

Martijn Samsom, beste vriend en getuige bij de bruiloft, stond op om het bruidspaar het ultieme huwelijkscadeau te geven.

Toen Martijn moeite had om zijn rekeningen te betalen, hielpen Jennie en Maikel hem waar ze konden. Zelf stond hij immers ook altijd belangeloos klaar voor zijn vrienden en familie.

De afgelopen weken had Martijn nagedacht over hoe hij zijn beste vrienden zo goed mogelijk terug kon betalen.

“Ze zijn er altijd voor me geweest en zeker de afgelopen paar maanden,” aldus Martijn. “Ze hebben me behandeld alsof ik familie was en het enige wat ik kon doen is hetzelfde doen om ze terug te betalen. Ze zijn mijn enige echte vrienden.”

Goed gezegd! En zeker een hartverwarmend gebaar – maar met weinig geld op zijn bankrekening leek het er niet op dat Jennie en Maikel snel zouden worden terugbetaald.

Het echtpaar verwachtte nooit terug te betalen.

Maar dat is niet het geval voor Daniel, want hij wilde hun bruiloft ooit de meest bijzondere bruiloft maken.

3 maanden voor de bruiloft heeft hij in het geheim twee werkjes gewerkt om te betalen voor een 2-weekse cruise over de hele wereld met een verrassende $15.000. Hij werkte bijna 70 uur weken om te besparen en te betalen voor hun bruiloft.

Tijdens de huwelijksceremonie verrast hij hen met de tickets! Onnodig te zeggen, de bruid en bruidegom waren extatisch en verrast over de tickets. Ze hebben nooit verwacht dat ze terugbetaald worden voor hun gunsten.

Aangezien u hier bent, meld je dan op voor onze nieuwsbrief voor een kortingscode voor 20% van de EIGEN WINKEL!

* indicates required