Mann forlater restaurant uten å betale, men eieren mottar en uventet lapp noen uker senere

Men heldigvis for oss er det små handlinger av vennlighet som finnes på de mest uventede stedene. Enten det er å finne ut at du ble reddet det siste stykke bursdagskake eller oppdage at vennene dine regelmessig bruker sin frivillige tid, er det alltid hjertelig å se at folkene rundt oss er mindre moralsk motstridende enn vi først antok.

 

Det siste eksemplet på dette kommer fra Middlesborough hvor en restaurant mottok en bemerkelsesverdig notat i innlegget etter at en gruppe av diners flyktet uten å betale.

 

Bor i det 21. århundre kan det være litt forferdelig å bli avfrontet med en etablering som nekter å ta våre plastkort, og i stedet insisterer på ganske arkaiske former for valuta, også kjent som kontanter.

 

Dette var akkurat det dilemmaet som en familie kjørte inn i mens du spiste på restauranten Au Bon Croissant den 25. desember. Etter å ha spist middag, fant de seg i en ganske vanskelig situasjon da de innså at de ikke kunne betale med kort.

 

Trioen tok da av for å prøve å finne et pengepunkt, men familien, som ikke egentlig var fra området, innså snart at deres siste toghjem var på grunn av å reise veldig kort tid. Etter å ha blitt distrahert av denne kunnskapen, gikk de raskt til nærmeste togstasjon, og helt glemte at de ikke hadde betalt regningen for maten.

Subscribe to our mailing list

* indicates required