Kvinne i tårer når hennes far uventet besøker abortklinikken

Men en uke etter kunngjøringen tok virkeligheten henne tilbake til jorden. Å være en sophomore ved University og jobber to jobber for å betale for undervisningen, visste Kayla ikke om hun var klar til å bli mor.

"Jeg vil være like god en mor som min egen," sa Kayla. "Jeg har vært der da mamma, Rosie, jobbet 3 jobber. Jeg husker at hun gråt på kjøkkenet da livet ble veldig hardt og jeg er ikke sikker på om jeg vil at barnet mitt skal gå gjennom det samme. "

Med flere og flere millenials velger å ha barn senere i livet og abort er et akseptert alternativ, hadde Kayla og Aaron ideen om at den riktige tingen å gjøre var ikke å få barnet.

"Det er utrolig deprimerende. Jeg vil være mor, men jeg vil være den beste moren som kan sørge for barnet hennes. Jeg vil også oppgradere og jeg vet mange mennesker som måtte velge den ene eller den andre! "

Nyhetene kom til slutt hjem og det var en veldig følelsesladet dag for familien. Rosie Gillis og Tristan James var hjerteskjorte.

«Jeg respekterer datterens modne beslutning,» ropte Tristan. "Men Gud dømte det, jeg glede meg til å bli bestefar! Hvis det var noe som kunne gjøres for å forandre seg, ber jeg virkelig om det. "

Vi elsket å høre denne artikkelen så mye og takk Daglig Rapport for alt deres råd, her er en gave fra oss!

Subscribe to our mailing list

* indicates required