Brannmann gir liv til valp! En uke senere overrasker eieren ham med …

Denne brannmannen ble endret etter at denne hunden eieren forlot ham med den ultimate overraskelsen etter at hunden sparte heroikk i forrige uke.

Etter å ha jobbet i brannvesenet hele sitt liv, er 37 år gammel Ken Olson ikke fremmed for hardt arbeid. Fra samfunnsprosjekter for å brannsikkerhet på lokale skoler i hjembyen Capetown har Minter vært en tjener i samfunnet i flere tiår.

"Det er i blodet mitt nå," sier Ken. "Om det er min familie eller min by, er jeg alltid der når folk trenger meg!"

Så det kom ikke som en overraskelse da Ken modig gikk inn i et brennende hjem for å redde naboens 4 år gamle hund, Lucy. Med null-synlighet var sjansene for å finne denne lille valpen ikke i hans favør. 7 minutter i redning, håpet var nesten tapt til Ken ble sett kravle ut av røyk med Lucy i armene hans!

Men historien slutter ikke der da hunden ikke pustet og ble antatt død. Ken begynte automatisk å utføre HLR på hunden da mirakuløst, 2 minutter senere, begynte hunden å puste. Hundens eier, Taylor Stuart, kunne ikke slutte å gråte tårer av glede da alle var glade.

Virkelig et godt øyeblikk for en så stressende dag. Taylor kunne aldri ha forestilt seg hvordan hun noen gang kunne tilbakebetale Ken tilbake for ikke bare å redde Lucy, men bringe henne tilbake til livet! Inntil en uke senere slo lykkehjulet henne igjen.

Vi elsket å høre denne artikkelen så mye og takk Daglig Rapport for alt deres råd, her er en gave fra oss!

Subscribe to our mailing list

* indicates required